Γεννήθηκα πριν περίπου τριάντα χρόνια σε ένα μικρό χωριό της ηπειρωτικής Ελλάδας, σε μία, κατά κύριο λόγο, αγροτική οικογένεια. Ο καθημερινός κόπος του πατέρα και της μάνας μου, ενώ θα μπορούσε να μου προξενήσει έχθρα για τη γη λόγω της κούρασης και αγωνίας που έβλεπα καθημερινά στα μάτια τους, αντίθετα με έκανε να την αγαπήσω και να θέλω εργαστώ κι εγώ με αυτή. Κι αυτό γιατί η χαρά που έβλεπα στα πρόσωπά τους όταν είχαμε «καλή χρονιά» και η ευγνωμοσύνη που μου ενέπνευσαν για τη γη που μας θρέφει, ήταν πολύ μεγαλύτερα από οποιαδήποτε στεναχώρια.
Η γη όμως δεν χαρίζει. Πρέπει να της δώσεις για να σου δώσει. Κι εγώ αποφάσισα να τις δώσω τον χρόνο μου. Σπούδασα στο Γεωπονικό. Από την ημέρα της αποφοίτησής μου, μέχρι σήμερα, και για όσο καιρό μπορώ να στέκομαι στα πόδια μου, έχω σκοπό να δίνω στη γη τις γνώσεις μου, να διαβάζω για νέες έρευνες και νέες πρακτικές, να παράγω και να συσκευάζω προϊόντα γης, πάντα βιολογικά και πάντα ελεγμένα και πιστοποιημένα.
Η διαφορά ανάμεσα στη βιολογική και στη συμβατική καλλιέργεια είναι μεγάλη, τόσο στη διαδικασία παραγωγής όσο και στο αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα στη βιολογική καλλιέργεια είναι σαφώς ανώτερο.
Αν αποφάσισα να γράψω τα άρθρα που γράφω για τα βιολογικά προϊόντα είναι γιατί πραγματικά πιστεύω πως όλος ο κόσμος πρέπει να ενημερωθεί για τα οφέλη των βιολογικών προϊόντων στη διατροφή και την υγεία τους.