Νέα

Νέα σχετικά με τις βιολογικές καλλιέργειες, επιδοτήσεις, βιολογικά προϊόντα και πιστοποιήσεις και για οτιδήποτε αφορά τον αγρότη βιοκαλλιεργητή και τον παραγωγό εκτροφέα.

Ελιές, αμπέλια, γάλα, κτηνοτροφικά, πατάτες σε προτεραιότητα για περαιτέρω ειδική ενίσχυση στην Ε.Ε.

Επέκταση των έκτακτων ενισχύσεων µέσω ΠΑΑ, αποζηµιώσεις και αναδιάρθρωση για αµπελουργούς, στοχευµένη στήριξη προβατοτρόφων ενόψει εορτών, παρέµβαση για τις ακριβές

Δημοφιλή άρθρα

Το μέλλον της ενέργειας έχει χρώμα πράσινο
Οικολογία

Το μέλλον της ενέργειας έχει χρώμα πράσινο

Η ευημερία των επόμενων γενεών και του περιβάλλοντος είναι ξεκάθαρο ότι βρίσκονται υπό απειλή εξαιτίας της εξάντλησης των φυσικών πόρων, χωρίς προηγούμενο υπεύθυνο σχεδιασμό, στο βωμό της οικονομικής ανάπτυξης. Η μορφή αναπτυξιακής πολιτικής που συζητιέται πλέον ως ύστατη λύση για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας είναι η βιώσιμη ανάπτυξη καθώς έχει σαν στόχο της τη μακροπρόθεσμη ευημερία του πλανήτη ικανοποιώντας τις οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές ανάγκες του σήμερα.

Νέες μέθοδοι καλλιέργειας, πότε και γιατί επικράτησαν
Σύγχρονες καλλιέργειες

Νέες μέθοδοι καλλιέργειας, πότε και γιατί επικράτησαν

Είναι από τους βασικότερους στόχους του σύγχρονου κόσμου η δημιουργία εντατικών μεθόδων καλλιέργειας που θα μπορούν να αποδόσουν καρπούς ακόμα και στα πλέον άγονα μέρη του πλανήτη μας (ή και ακόμα μακρύτερα).