Τον Φεβρουάριο οι αιτήσεις για το Μέτρο 11 της Βιολογικής Γεωργίας

Τον Φεβρουάριο οι αιτήσεις για το Μέτρο 11 της Βιολογικής Γεωργίας

Η επιδότηση, με προϋπολογισμό 490 εκατ. Ευρώ, είναι αφορολόγητη και στοχεύει στην οικονομική ενίσχυση των βιοκαλλιεργητών και εκτροφέων. Η ζήτηση για ένταξη στην επιδότηση είναι ήδη τεράστια. Καλό είναι όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος να επιλέξουν σύντομα Οργανισμό Πιστοποίησης Βιολογικών, ώστε να είναι έτοιμοι πριν λήξει η προθεσμία.

Στην οικονομική ενίσχυση μπορεί κάποιος να εντάξει περισσότερες από μία καλλιέργειες ή μονάδες εκτροφής με παρόμοιο ή εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα. Θα πρέπει απλά να επιλέξει σωστά την Δράση που αντιστοιχεί στην καθεμία.

Δείτε και κατεβάστε το αρχείο με την αντίστοιχη πρόσκληση.

πρόσφατα άρθρα

Η Ελληνική μυθολογία βρίθει από ιστορίες που έχουν το ρόδι σαν πρωταγωνιστή. Αυτός ο ιερός καρπός είναι συνδεδεμένος με την Δήμητρα, και την Περσεφόνη αλλά και με την Αφροδίτη, την Αθηνά και την Ήρα.
Η ενεργειακή κρίση μπήκε για τα καλά στην ζωή μας. Η «πράσινη ενέργεια» υπόσχεται καλύτερο και καθαρότερο περιβάλλον, καθώς και μείωση τιμών της ενέργειας για τους καταναλωτές.
Νέες μέθοδοι καλλιέργειας ανθεκτικές στις αντίξοες συνθήκες και ιδιαίτερα αποδοτικές ακόμα και σε άγονο έδαφος. Αυτός είναι ο στόχος των σύγχρονων επιστημόνων και βρίσκονται στην τελική ευθεία!

Στείλε το σε φίλους: