Πνευματικά Δικαιώματα

Το υλικό του ηλεκτρονικού οδηγού viologika.gr (κείμενα και φωτογραφίες) αποτελεί αποκλειστική ιδιοκτησία του viologika.gr. Οποιαδήποτε αντιγραφή, παρουσίαση, μετάδοση, ολική ή μερική αναπαραγωγή χωρίς την τήρηση των προϋποθέσεων που αναγράφονται παρακάτω αποτελεί καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων και διώκεται ποινικά. Η πρωτοτυπία και η μοναδικότητα των περιεχομένων ελέγχεται για κάθε άρθρο χωριστά από την Content Unique.

Άδεια χρήσης κειμένων και φωτογραφιών από το viologika.gr

Το viologika.gr έχει σαν πρωταρχικό στόχο τη μετάδοση της γνώσης γύρω από θέματα καλλιέργειας, διατροφής και υγείας. Με βάση αυτό, η συντακτική του ομάδα με χαρά διαπιστώνει ότι μεγάλο μέρος της πληροφορίας που παρέχει χρησιμοποιείται από άλλους ηλεκτρονικούς οδηγούς. Ισχύουν βέβαια κάποιες προϋποθέσεις που θα διαβάσετε παρακάτω.

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο άρθρο ή μέρος αυτού σε ηλεκτρονικά μέσα;

Η ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια viologika.gr παρέχει την άδεια χρήσης του υλικού της σε όσους ηλεκτρονικούς οδηγούς το επιθυμούν με τους παρακάτω όρους:

Θα πρέπει στο τέλος κάθε άρθρου να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς την κεντρική σελίδα του viologika.gr. Θα πρέπει δηλαδή να υπάρχει ένας από τους παρακάτω κώδικες html στο τέλος της κάθε θεματικής ενότητας.

Ενεργός σύνδεσμος:
Πηγή: Viologika.Gr – Το πόρταλ των βιολογικών προϊόντων
Κώδικας:
Πηγή: <a href=”https://www.viologika.gr”>Viologika.Gr – Το πόρταλ των βιολογικών προϊόντων</a>

Ενεργός σύνδεσμος:
Πηγή: Viologika.Gr – Βιολογικές τροφές και προϊόντα
Κώδικας:
Πηγή: <a href=”https://www.viologika.gr”>Viologika.Gr – Βιολογικές τροφές και προϊόντα</a>

Ενεργός σύνδεσμος:
Πηγή: Viologika.Gr – Βιολογικά προϊόντα
Κώδικας:
Πηγή: <a href=”https://www.viologika.gr”>Viologika.Gr – Βιολογικά προϊόντα</a>

Ενεργός σύνδεσμος:
Πηγή: Ελληνικά βιολογικά προϊόντα
Κώδικας:
Πηγή: <a href=”https://www.viologika.gr”>Ελληνικά βιολογικά προϊόντα</a>

Ενεργός σύνδεσμος:
Πηγή: Κόμβος βιολογικών προϊόντων – Viologika.Gr
Κώδικας:
Πηγή: <a href=”https://www.viologika.gr”>Κόμβος βιολογικών προϊόντων – Viologika.Gr</a>

Θα πρέπει, επίσης να στείλετε μέσω της παρακάτω φόρμας τον σύνδεσμο του άρθρου σας που χρησιμοποίησε το εν λόγω κείμενο από το viologika.gr.

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο άρθρο ή μέρος αυτού σε δική σας έντυπη σχολική ή πανεπιστημιακή εργασία;

Μπορείτε ελεύθερα να το κάνετε, απλά αναφέροντας εμφανώς την πηγή των πληροφοριών, δηλαδή το viologika.gr. Όχι μόνο θα χαρούμε να βοηθήσουμε, αλλά είμαστε διατεθειμένοι να προσθέσουμε την εργασία σας και το όνομά σας στο site μας, αν το επιθυμείτε. Θα πρέπει να το στείλετε σε ηλεκτρονική μορφή  (κείμενο σε αρχείο docx ή txt) και ψηφιακές φωτογραφίες.

Για οποιαδήποτε άλλη χρήση παρακάτω επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά.

Προσωπικά στοιχεία

Είναι η βασικότερη και πλέον αδιαπραγμάτευτη αρχή μας να μην δίνουμε προσωπικά στοιχεία σε τρίτους. Τα στοιχεία που μας εμπιστεύεστε δεν πρόκειται ΠΟΤΕ και για κανένα λόγο να παραχωρηθούν σε άλλους.

Μάθετε περισσότερα για τους συντελεστές και τους αρθρογράφους του viologika.gr

πρόσφατα άρθρα

Η Ελληνική μυθολογία βρίθει από ιστορίες που έχουν το ρόδι σαν πρωταγωνιστή. Αυτός ο ιερός καρπός είναι συνδεδεμένος με την Δήμητρα, και την Περσεφόνη αλλά και με την Αφροδίτη, την Αθηνά και την Ήρα.
Η ενεργειακή κρίση μπήκε για τα καλά στην ζωή μας. Η «πράσινη ενέργεια» υπόσχεται καλύτερο και καθαρότερο περιβάλλον, καθώς και μείωση τιμών της ενέργειας για τους καταναλωτές.
Νέες μέθοδοι καλλιέργειας ανθεκτικές στις αντίξοες συνθήκες και ιδιαίτερα αποδοτικές ακόμα και σε άγονο έδαφος. Αυτός είναι ο στόχος των σύγχρονων επιστημόνων και βρίσκονται στην τελική ευθεία!

Τα πάντα από τον χώρο των βιολογικών προϊόντων!

Επιλέξτε το viologika.gr για να βρείτε καταστήματα βιολογικών, φυτώρια, λαϊκές αγορές και σούπερ μάρκετ με βιολογικά προϊόντα καθώς και γεωπόνους, εστιατόρια, εταιρείες πιστοποίησης και άλλες επιχειρήσεις του χώρου των βιολογικών προϊόντων. Χρησιμοποιήστε τον δυναμικό χάρτη για να βρείτε αυτό που ζητάτε στην περιοχή σας.

Οι υπηρεσίες μας δεν σταματούν εδώ. Το viologika.gr περιέχει συνταγές υγείας με βιολογικά προϊόντα και την διατροφική τους αξία, ώστε να ξέρετε ποιά τροφή είναι η πλέον κατάλληλη για εσάς.