Πνευματικά Δικαιώματα

Το υλικό του ηλεκτρονικού οδηγού viologika.gr (κείμενα και φωτογραφίες) αποτελεί αποκλειστική ιδιοκτησία του viologika.gr. Οποιαδήποτε αντιγραφή, παρουσίαση, μετάδοση, ολική ή μερική αναπαραγωγή χωρίς την τήρηση των προϋποθέσεων που αναγράφονται παρακάτω αποτελεί καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων και διώκεται ποινικά. Η πρωτοτυπία και η μοναδικότητα των περιεχομένων ελέγχεται για κάθε άρθρο χωριστά από την Content Unique.

Άδεια χρήσης κειμένων και φωτογραφιών από το viologika.gr

Το viologika.gr έχει σαν πρωταρχικό στόχο τη μετάδοση της γνώσης γύρω από θέματα καλλιέργειας, διατροφής και υγείας. Με βάση αυτό, η συντακτική του ομάδα με χαρά διαπιστώνει ότι μεγάλο μέρος της πληροφορίας που παρέχει χρησιμοποιείται από άλλους ηλεκτρονικούς οδηγούς. Ισχύουν βέβαια κάποιες προϋποθέσεις που θα διαβάσετε παρακάτω.

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο άρθρο ή μέρος αυτού σε ηλεκτρονικά μέσα;

Η ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια viologika.gr παρέχει την άδεια χρήσης του υλικού της σε όσους ηλεκτρονικούς οδηγούς το επιθυμούν με τους παρακάτω όρους:

  • Θα πρέπει στο τέλος κάθε άρθρου να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς την κεντρική σελίδα του viologika.gr. Θα πρέπει δηλαδή να υπάρχει ο παρακάτω κώδικας html στο τέλος της κάθε θεματική ενότητας.
    Ενεργός σύνδεσμος: Πηγή Viologika.gr
    Πηγαίος κώδικας: Πηγή <a href=”https://viologika.gr”>Viologika.gr</a>
  • Θα πρέπει, επίσης να στείλετε μέσω της παρακάτω φόρμας τον σύνδεσμο του άρθρου σας που χρησιμοποίησε το εν λόγω κείμενο από το viologika.gr.

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο άρθρο ή μέρος αυτού σε δική σας έντυπη σχολική ή πανεπιστημιακή εργασία;

Μπορείτε ελεύθερα να το κάνετε, απλά αναφέροντας εμφανώς την πηγή των πληροφοριών, δηλαδή το viologika.gr. Όχι μόνο θα χαρούμε να βοηθήσουμε, αλλά είμαστε διατεθειμένοι να προσθέσουμε την εργασία σας και το όνομά σας στο site μας, αν το επιθυμείτε. Θα πρέπει να το στείλετε σε ηλεκτρονική μορφή  (κείμενο σε αρχείο docx ή txt) και ψηφιακές φωτογραφίες.

Για οποιαδήποτε άλλη χρήση παρακάτω επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά.

Προσωπικά στοιχεία

Είναι η βασικότερη και πλέον αδιαπραγμάτευτη αρχή μας να μην δίνουμε προσωπικά στοιχεία σε τρίτους. Τα στοιχεία που μας εμπιστεύεστε δεν πρόκειται ΠΟΤΕ και για κανένα λόγο να παραχωρηθούν σε άλλους.

Μάθετε περισσότερα για τους συντελεστές και τους αρθρογράφους του viologika.gr

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

πρόσφατα άρθρα

Νέες μέθοδοι καλλιέργειας ανθεκτικές στις αντίξοες συνθήκες και ιδιαίτερα αποδοτικές ακόμα και σε άγονο έδαφος. Αυτός είναι ο στόχος των σύγχρονων επιστημόνων και βρίσκονται στην τελική ευθεία!
Αναρίθμητα τα οφέλη του δαμάσκηνου στην υγεία μας. Δείτε ποιά είναι και πως θα απολαύσετε αυτό το υπέροχο φρούτο με το μοναδικό άρωμα και την γεμάτη γεύση.

Τα πάντα από τον χώρο των βιολογικών προϊόντων!

Επιλέξτε το viologika.gr για να βρείτε καταστήματα βιολογικών, φυτώρια, λαϊκές αγορές και σούπερ μάρκετ με βιολογικά προϊόντα καθώς και γεωπόνους, εστιατόρια, εταιρείες πιστοποίησης και άλλες επιχειρήσεις του χώρου των βιολογικών προϊόντων. Χρησιμοποιήστε τον δυναμικό χάρτη για να βρείτε αυτό που ζητάτε στην περιοχή σας.

Οι υπηρεσίες μας δεν σταματούν εδώ. Το viologika.gr περιέχει συνταγές υγείας με βιολογικά προϊόντα και την διατροφική τους αξία, ώστε να ξέρετε ποιά τροφή είναι η πλέον κατάλληλη για εσάς.