Σούπερ μάρκετ

Βρες Σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα, επιλέγοντας τα φίλτρα των περιοχών ή τον δυναμικό χάρτη. Επέλεξε τα καλύτερα βιολογικά προϊόντα στην περιοχή σου.
Επέλεξε περιφέρεια
No data was found

Σούπερ μάρκετ

Super market βιολογικών

Τα super market διαθέτουν βιολογικά προϊόντα;

Τα περισσότερα super market έχουν ήδη εισχωρήσει στην αγορά των βιολογικών τροφίμων. Αυτό βέβαια συμβαίνει, για την ώρα, σε περιορισμένη κλίμακα. Συνήθως, οι πάγκοι βιολογικών προϊόντων των super market είναι αρκετά περιορισμένοι.

Ποιά βιολογικά προϊόντα θα βρούμε σε σούπερ μάρκετ;

Στα περισσότερα super market θα βρείτε τα βασικά βιολογικά λαχανικά εποχής ή εισαγόμενα καθώς και βιολογικά φρούτα. Θα βρείτε επίσης βιολογικό κρέας και κοτόπουλο και κάποιες φορές βιολογικά αυγά.

Τα βιολογικά προϊόντα που θα βρούμε εκεί φέρουν πάντα τη σφραγίδα του αρμόδιου φορέα πιστοποίησης. Προσφέρονται συνήθως σε μικρές συσκευασίες (όχι σε σωρό για να διαλέξετε). Αν όμως επιθυμείτε μεγαλύτερη ποικιλία σε βιολογικά προϊόντα που σας παρέχουν και δυνατότητα επιλογής, θα πρέπει να επισκευτείτε καταστήματα βιολογικών. Διαθέτουν για την ώρα μεγαλύτερη ποσότητα σε λαχανικά και φρούτα που είναι κυρίως εγχώριας παραγωγής και πρέπει να καταναλωθούν σχετικά γρήγορα.