Βιολογική Λαϊκή Αγορά Κηφισιά

Τύπος Επιχείρησης: Λαϊκή αγορά
Διεύθυνση: Κοκκιναρά 80, Κηφισιά 145 63, Αττική
Τηλέφωνο: 210 36 15 490

Στην Κηφισιά λειτουργεί λαϊκή αγορά βιολογικών προϊόντων κάθε Δευτέρα, από τις 16:00 έως τις 19:30. Θα την βρείτε στην οδό Κοκκιναρά 80. Με άφθονα, ολόφρεσκα βιολογικά φρούτα και λαχανικά, βιολογικό μέλι και ελιές, αρωματικά κάθε είδους και ξηρους καρπούς, θα βρείτε όσα χρειάζεστε για μια αγνή βιολογική διατροφή. Οι κατάπροσέγγιση 100 βιοκαλλιεργητές που μετέχουν, κάνουν την βιολογική λαϊκή της Κηφισιάς μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης.

Στείλε το σε φίλους:

πρόσφατα άρθρα

Η Ελληνική μυθολογία βρίθει από ιστορίες που έχουν το ρόδι σαν πρωταγωνιστή. Αυτός ο ιερός καρπός είναι συνδεδεμένος με την Δήμητρα, και την Περσεφόνη αλλά και με την Αφροδίτη, την Αθηνά και την Ήρα.
Η ενεργειακή κρίση μπήκε για τα καλά στην ζωή μας. Η «πράσινη ενέργεια» υπόσχεται καλύτερο και καθαρότερο περιβάλλον, καθώς και μείωση τιμών της ενέργειας για τους καταναλωτές.
Νέες μέθοδοι καλλιέργειας ανθεκτικές στις αντίξοες συνθήκες και ιδιαίτερα αποδοτικές ακόμα και σε άγονο έδαφος. Αυτός είναι ο στόχος των σύγχρονων επιστημόνων και βρίσκονται στην τελική ευθεία!