
Βιολογικό λαβράκι
Προσθέστε βιολογικό λαβράκι, στην υγιεινή διατροφή σας, ένα ψάρι πλούσιο σε βιταμίνες και ειδικά του συμπλέγματος Β και Ω3 λιπαρά οξέα.
Η βιταμίνη Β1 (ή Θιαμίνη, όπως ονομάζεται) παράγει κυτταρική ενέργεια από τα τρόφιμα. Είναι απαραίτητη για την σύνθεση του DNA και του RNA.
Προσθέστε βιολογικό λαβράκι, στην υγιεινή διατροφή σας, ένα ψάρι πλούσιο σε βιταμίνες και ειδικά του συμπλέγματος Β και Ω3 λιπαρά οξέα.
Βιολογικά φιστίκια Αιγίνης, γεύση, άρωμα και υγεία. Το καθημερινό σνακ που θα λατρέψετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
Ο βασιλικός πολτός είναι μια εξαιρετικά θρεπτική ουσία που παράγεται από τις εργάτριες μέλισσες. Γεμάτο με βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά, έχει βρεθεί ότι έχει πολλά οφέλη για την υγεία, όπως η ενίσχυση του ανοσοποιητικού, η μείωση της φλεγμονής και η βελτίωση της υγείας του δέρματος.
Η κατανάλωση ψωμιού στη Μεσόγειο και ιδιαίτερα στην Ελλάδα είναι μεγάλη. Μέχρι και πριν από λίγα χρόνια, το μόνο ψωμί γνωστό στους Έλληνες ήταν το σταρένιο. Στις μέρες μας όμως θα βρούμε το ψωμί σε τεράστια ποικιλία ακόμα και στον μικρότερο φούρνο της γειτονιάς.
Η διατροφική μαγιά θεωρείται από τους ειδικούς της υγιεινής διατροφής ένα από τα βασικότερα φυσικά συμπληρώματα διατροφής. Θα την βρούμε στην απλή της μορφή σε νιφάδες (κάποιες φορές ενισχυμένη με βιταμίνες) αλλά και σε χάπια.
Οι βιολογικές μελιτζάνες θα απογειώσουν την μαγειρική σας και δικαιολογημένα αποτελούν σημαντικό μέρος της Μεσογειακής διατροφής.
Οι βιολογικές φακές είναι πιο εύπεπτες, βράζονται ταχύτερα και μας χαρίζουν πιάτα με αξεπέραστη γήινη γεύση και άρωμα.
Τα βιολογικά πορτοκάλια ξεχωρίζουν για την γεμάτη γεύση τους και το εκπληκτικό τους άρωμα, σε σχέση με εκείνα της συμβατικής καλλιέργειας.
Βοηθά το σώμα σας να μετατρέψει τα τρόφιμα σε ενέργεια. Είναι επίσης κλειδί για τη δομή των εγκεφαλικών κυττάρων. Οι περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν αρκετή θειαμίνη από τα τρόφιμα που τρώνε, αλλά οι έγκυες και οι θηλάζουσες γυναίκες χρειάζονται λίγο περισσότερο. Τα άτομα με διαβήτη τείνουν να έχουν χαμηλά επίπεδα.
Τα όσπρια, όπως τα μαύρα φασόλια και οι φακές και οι σπόροι είναι πηγές. Τα δημητριακά, δημητριακά ολικής αλέσεως, εμπλουτισμένοι εξευγενισμένοι κόκκοι, πατάτες, χοιρινό, θαλασσινά, συκώτι και φασόλια.
© 2010-2025 Viologika.gr
Ηλεκτρονικός οδηγός βιολογικών προϊόντων
Όροι χρήσης | Άδεια χρήσης υλικού