Ασβέστιο

Το ασβέστιο είναι απαραίτητο για τη γενική υγεία. Το ασβέστιο παίζει ρόλο στις λειτουργίες του σώματος που χρειάζεται ασβέστιο για τη διατήρηση ισχυρών οστών και για την εκτέλεση πολλών σημαντικών λειτουργιών.

Βιολογικό σταφύλι
Φρούτα

Βιολογικό σταφύλι

Το βιολογικό σταφύλι είναι ο γλυκός πειρασμός του καλοκαιριού που μας χαρίζει πνευματική διαύγεια, μας προστατεύει από φλεγμονές και αλλεργίες και αποτοξινώνει τον οργανισμό μας.

Βιολογικό γιαούρτι
Γαλακτοκομικά

Βιολογικό γιαούρτι

Υγιεινό, βελούδινο και απόλυτα απολαυστικό, αυτό είναι το βιολογικό γιαούρτι! Όποιον τύπο και αν διαλέξεις (πρόβειο, αγελαδινό, κατσικίσιο ή στραγγιστό), η νοστιμιά είναι εγγυημένη. Μπορείς να το απολαύσεις με αμέτρητους τρόπους, για κάθε γούστο και κάθε ιδιοτροπία.

Βιολογικό γάλα
Γαλακτοκομικά

Βιολογικό γάλα

Το βιολογικό γάλα (το ζωικό γάλα) είναι η υγρή τροφή που παράγεται στον μαστό των θηλαστικών για να θρέψουν τα νεογνά τους. Στη βρεφική ηλικία, τα θηλαστικά καταναλώνουν μόνο γάλα, μέχρι να μπορέσουν να αφομοιώσουν και άλλη τροφή.

Βιολογική τσουκνίδα
Βότανα, Αρωματικά

Βιολογική τσουκνίδα

Το επιστημονικό όνομα της τσουκνίδας είναι Urtica dioica. Είναι φυτό αγγειόσπερμο δικοτυλήδονο και ανήκει στην οικογένεια των Κνιδοειδών (Urticaceae). Κάποιες ποικιλίες μπορούν να φτάσουν σε ύψος και τα 2 μέτρα.

Βιολογική ρίγανη
Βότανα, Αρωματικά

Βιολογική ρίγανη

Πρόκειται για το αγαπημένο βότανο της Ελλάδας και ολόκληρης της Μεσογείου. Λόγω του εξαιρετικού αρώματός της, η ρίγανη χρησιμοποιείται και ως αρωματικό χώρου ενώ από την εποχή του Ιπποκράτη ακόμα θεωρούνταν αντισηπτικό και χρήσιμο για ανακούφιση αναπνευστικών προβλημάτων.

Βιολογικές ελιές
Έλαια και Ελιές

Βιολογικές ελιές

Η ελιά (ή ελαιόδεντρο) κατάγεται πιθανότατα από τη ζώνη της ανατολικής Μεσογείου. Ο καρπός της, η ελιά, είναι γνωστή από την αρχαιότητα για την χρησιμότητά του και την διατροφική του αξία. Η ελιά, το δέντρο, ήταν το χρήσιμο δώρο της θεάς Αθηνάς προς τους Αθηναίους προκειμένου να διεκδικήσει με επιτυχία την πόλη αντί του Ποσειδώνα. Παρείχε τροφή με τον καρπό της και το λάδι και το ξύλο της.

Βιολογικό τυρί, ποικιλία βιολογικών τυριών
Γαλακτοκομικά

Βιολογικό τυρί

Το βιολογικό τυρί είναι ίσως το λιγότερο διαδεδομένο προϊόν της οικογένειας των βιολογικών και αναπτύχθηκε σχετικά πρόσφατα. Από όλα τα ελληνικά βιολογικά τυριά, την υψηλότερη ζήτηση έχουν η φέτα και η γραβιέρα.