ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το υλικό του ηλεκτρονικού οδηγού viologika.gr (κείμενα και φωτογραφίες) αποτελεί αποκλειστική ιδιοκτησία του viologika.gr. Οποιαδήποτε αντιγραφή, παρουσίαση, μετάδοση, ολική ή μερική αναπαραγωγή χωρίς την τήρηση των προϋποθέσεων που αναγράφονται παρακάτω αποτελεί καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων και διώκεται ποινικά. Η πρωτοτυπία και η μοναδικότητα των περιεχομένων ελέγχεται για κάθε άρθρο χωριστά από την Content Unique.

Άδεια χρήσης κειμένων και φωτογραφιών από το viologika.gr

Το viologika.gr έχει σαν πρωταρχικό στόχο τη μετάδοση της γνώσης γύρω από θέματα καλλιέργειας, διατροφής και υγείας. Με βάση αυτό, η συντακτική του ομάδα με χαρά διαπιστώνει ότι μεγάλο μέρος της πληροφορίας που παρέχει χρησιμοποιείται από άλλους ηλεκτρονικούς οδηγούς. Ισχύουν βέβαια κάποιες προϋποθέσεις που θα διαβάσετε παρακάτω.

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο άρθρο ή μέρος αυτού σε ηλεκτρονικά μέσα;

Η ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια viologika.gr παρέχει την άδεια χρήσης του υλικού της σε όσους ηλεκτρονικούς οδηγούς το επιθυμούν με τους παρακάτω όρους:

  • Θα πρέπει στο τέλος κάθε άρθρου να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς την κεντρική σελίδα του viologika.gr. Θα πρέπει δηλαδή να υπάρχει ο παρακάτω κώδικας html στο τέλος της κάθε θεματική ενότητας.
    Ενεργός σύνδεσμος: Πηγή Viologika.gr
    Πηγαίος κώδικας: Πηγή <a href="https://www.viologika.gr">Viologika.gr</a>
  • Θα πρέπει, επίσης να στείλετε μέσω της παρακάτω φόρμας τον σύνδεσμο του άρθρου σας που χρησιμοποίησε το εν λόγω κείμενο από το viologika.gr.

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο άρθρο ή μέρος αυτού σε δική σας έντυπη σχολική ή πανεπιστημιακή εργασία;

Μπορείτε ελεύθερα να το κάνετε, απλά αναφέροντας εμφανώς την πηγή των πληροφοριών, δηλαδή το viologika.gr. Όχι μόνο θα χαρούμε να βοηθήσουμε, αλλά είμαστε διατεθειμένοι να προσθέσουμε την εργασία σας και το όνομά σας στο site μας, αν το επιθυμείτε. Θα πρέπει να το στείλετε σε ηλεκτρονική μορφή  (κείμενο σε αρχείο docx ή txt) και ψηφιακές φωτογραφίες.

Για οποιαδήποτε άλλη χρήση παρακάτω επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά.

Προσωπικά στοιχεία

Είναι η βασικότερη και πλέον αδιαπραγμάτευτη αρχή μας να μην δίνουμε προσωπικά στοιχεία σε τρίτους. Τα στοιχεία που μας εμπιστεύεστε δεν πρόκειται ΠΟΤΈ και για κανένα λόγο να παραχωρηθούν σε άλλους.