Όροι χρήσης και συνεργασίας

Η διαδικτυακή πύλη viologika.gr δημιουργήθηκε με σκοπό τη συγκέντρωση ολοκληρωμένης εγκυκλοπαιδικής γνώσης γύρω από τα βιολογικά προϊόντα, τις μεθόδους καλλιέργειας, εκτροφής ή/και παρασκευής τους και την πιστοποίησή τους. Τα στοιχεία αυτά προήλθαν από εκτεταμένη έρευνα των μελών και συνεργατών του viologika.gr (γεωπόνων, κτηνοτρόφων, ιχθυοκαλλιεργητών και χημικών).

Η ομάδα του viologika.gr συνάπτει συνεργασία με ανθρώπους του κόσμου των βιολογικών, της υγείας και της υγιεινής διατροφής και διαβίωσης. Αν, λοιπόν, ανήκετε στο χώρο αυτό και θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, σας δίδεται η δυνατότητα να μοιράσετε τις γνώσεις σας σε ένα ευρύ κοινό και ταυτόχρονα να προβάλετε την επιχείρησή σας.

Πνευματικά δικαιώματα
Τα κείμενα οι φωτογραφίες και τα videos που υπάρχουν στο viologika.gr αποτελούν περιουσία του viologika.gr και απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς την έγκριση του υπεύθυνου του viologika.gr. Αν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε μέρος του υλικού της διαδικτυακής πύλης viologika.gr, παρακαλώ ζητήστε άδεια χρήσης του υλικού μέσω της φόρμας αίτησης.

Το viologika.gr πραγματοποιεί σε τακτά χρονικά διαστήματα ελέγχους στο διαδίκτυο για τη μοναδικότητα των κειμένων και των φωτογραφιών του. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί αντιγραφή ή μερική χρήση των παρεχόμενων πληροφοριών, δικαιούται να λύσει το θέμα στα Ελληνικά Δικαστήρια.

Παρεχόμενες πληροφορίες
Η ομάδα του viologika.gr καταβάλει κάθε προσπάθεια για τη δημοσίευση έγκυρων πληροφοριών σχετικά με τα βιολογικά προϊόντα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποια ανακρίβεια, παρακαλώ ενημερώστε μας για να προβούμε στην άμεση διόρθωσή της.

Server
Ο server του viologika.gr συντηρείται από την τεχνική του ομάδα 24 ώρες το 24ωρο και κάθε μέρα του έτους. Κατά καιρούς πραγματοποιούνται αναβαθμίσεις που μπορεί να προκαλέσουν προσωρινή αστάθεια για 10 ως 60 λεπτά της ώρας.

Προσωπικά στοιχεία
Το viologika.gr κρατάει, σε βάση δεδομένων, στοιχεία διαφημιζόμενων και δεν τα μοιράζεται με κανέναν. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την επικοινωνία του viologika.gr με τους πελάτες του και τα στατιστικά του στοιχεία και δεν εμφανίζονται στο ευρύ κοινό.

Cookies
Το viologika.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποθήκευση του κωδικού χρήστη (και την εύκολη επανασύνδεσή του με το viologika.gr) καθώς και για τα στατιστικά κίνησης του viologika.gr.

Viologika.gr - ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια βιολογικών προϊόντων