Τον Φεβρουάριο οι αιτήσεις για το Μέτρο 11 της Βιολογικής Γεωργίας

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Η επιδότηση, με προϋπολογισμό 490 εκατ. Ευρώ, είναι αφορολόγητη και στοχεύει στην οικονομική ενίσχυση των βιοκαλλιεργητών και εκτροφέων. Η ζήτηση για ένταξη στην επιδότηση είναι ήδη τεράστια. Καλό είναι όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος να επιλέξουν σύντομα Οργανισμό Πιστοποίησης Βιολογικών, ώστε να είναι έτοιμοι πριν λήξει η προθεσμία.

Στην οικονομική ενίσχυση μπορεί κάποιος να εντάξει περισσότερες από μία καλλιέργειες ή μονάδες εκτροφής με παρόμοιο ή εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα. Θα πρέπει απλά να επιλέξει σωστά την Δράση που αντιστοιχεί στην καθεμία.

Δείτε και κατεβάστε το αρχείο με την αντίστοιχη πρόσκληση.

Μέτρο 11 της Βιολογικής Γεωργίας

πρόσφατα άρθρα

Αναρίθμητα τα οφέλη του δαμάσκηνου στην υγεία μας. Δείτε ποιά είναι και πως θα απολαύσετε αυτό το υπέροχο φρούτο με το μοναδικό άρωμα και την γεμάτη γεύση.
Οι συνταγές με βιολογικά προϊόντα είναι οικονομικότερες, νοστιμότερες και συμβάλλουν στην βελτίωση της υγείας μας με τον πιο άμεσο τρόπο.
Τα οφέλη του βερίκοκου είναι πολλά, παρά την μειωμένη περιεκτικότητά του σε βιταμίνες. Είναι τόσο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που η κατανάλωσή του είναι άκρως ευεργετική για την υγεία μας.

Στείλε το σε φίλους:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp