Βιολογική Λαϊκή Αγορά Γέρακας

Τύπος Επιχείρησης: Λαϊκή αγορά
Διεύθυνση: Μαυροβουνιώτου 29, Γέρακας, 153 44
Coordinates of this location not found

Η Λαϊκή Αγορά Βιολογικών στον Γέρακα λειτουργεί κάθε Πέμπτη από 14:00 έως 18:00. Εκεί θα βρείτε ολόφρεσκα και πιστοποιημένα βιολογικά φρούτα και λαχανικά που διατίθενται από εγκεκριμένους Βιοκαλλιεργητές. Θα βρείτε ακόμα βιολογικό ελαιόλαδο και ελιές, βιολογικό μέλι και πολλά άλλα βιολογικά προϊόντα. Συνολικά, 70 βιοκαλλιεργητές διαθέτουν τα προϊόντα τους στην Βιολογική Λαϊκή του Γέρακα.

Ημέρα λειτουργίας: Πέμπτη
Ώρες: 14:00 έως 18:00

Στείλε το σε φίλους:

πρόσφατα άρθρα

Η άνοδος της τιμής του ελαιολάδου δεν φαίνεται να έχει τέλος, γεγονός που επιφέρει μεγάλες αλλαγές σε διατροφικές συνήθειες χιλιάδων ετών για τους λαούς της Μεσογείου, επηρεάζοντας, παράλληλα, ένα μεγάλο εύρος προϊόντων που βασίζονται στο ελαιόλαδο για την παραγωγή τους.
Το άγχος είναι ένας εχθρός που επιτίθεται σε όλους μας. Οι φυσικοί τρόποι ελέγχου και αντιμετώπισής του ενδείκνυνται για να επιτύχουμε μια ζωή ήρεμη και εστιασμένη σε όσα έχουν πραγματική σημασία.
Η Ελληνική μυθολογία βρίθει από ιστορίες που έχουν το ρόδι σαν πρωταγωνιστή. Αυτός ο ιερός καρπός είναι συνδεδεμένος με την Δήμητρα, και την Περσεφόνη αλλά και με την Αφροδίτη, την Αθηνά και την Ήρα.