Επικοινωνία

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα και εύκολα. Το viologika.gr είναι πλήρως προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των ημερών και στις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία της εποχής.

Μπορείτε, λοιπόν, να μας βρείτε με τους παρακάτω τρόπους:

Facebook: Στείλτε το μήνυμά σας εύκολα και άμεσα στη σελίδα του Viologika.gr στο Facebook, οποιαδήποτε ώρα επιθυμείτε. Η ομάδα μας θα απαντήσει το συντομότερο δυνατόν.

Twitter: Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και από τον λογαριασμό του Viologika.gr στο Twitter, μαθαίνοντας ταυτόχρονα και τα σύντομα νέα στον κόσμο των βιολογικών προϊόντων.

Skype: Παραμένει ενεργό μόνο εργάσιμες μέρες και ώρες. Κατάλληλο για άμεση επαφή (λογαριασμός: live:viologikagr_2).

Viber: Το ίδιο ισχύει και για το Viber, αρκεί να έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή και στο δικό σας κινητό και δυνατότητα σύνδεσης σε Wi-Fi ή σε mobile data. Συνδεθείτε με το 698045205698.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να μας αποστείλετε email εύκολα και σίγουρα, με τη χρήση της φόρμας που βρίσκεται στο τέλος της σελίδας, αναγράφωντας σωστά τα στοιχεία επικοινωνίας ώστε να μπορέσουμε να σας απαντήσουμε όσο το δυνατό πιο άμεσα.

Πολλά από τα ερωτήματα των φίλων μας απαντώνται σχεδόν καθημερινά μέσω του νέου blog, ώστε η πληροφορία να είναι προσβάσιμη άμεσα και σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Εκεί θα βρείτε πληθώρα άρθρων σχετικών με βιολογικά προϊόντα, καλλιέργειες, τη υγεία, την άθληση και την ευημερία. Θα μπορέσετε να κάνετε τα σχόλιά σας αλλά και να γράψετε τη γνώμη σας στέλνοντας το δικό σας άρθρο. Γίνετε μέλος της οικογένειας της “Ανθρώπινης Ανάπτυξης”, της εταιρείας που με κάθε τρόπο στηρίζει όλη αυτή την προσπάθεια.

Σαν μέλος της ομάδας, δικαιούστε αυτόματα τη δωρεάν παρουσία σας σε πολλές από τις εκδηλώσεις και τα σεμινάρια που κατά καιρούς διενεργούνται. Θα λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις και τις προσκλήσεις εγκαίρως, μέσω του email σας. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και από κοντά.